Fotografie

Prijzen & Info

 

Pakket A

€ 1.000

 
8u reportage ter plaatse
fotografie van make-up, ceremonie, individuele fotoshoot, tot aan receptie
foto's worden professioneel nabewerkt
foto's afgeleverd in hoge resolutie zonder watermerk via USB stick
compilatievideo van jullie dag in 3 min 
inclusief 20 x 15 cm stoefboekje
online beveiligde galerij
125€ per extra uur fotografie

Pakket C

€ 1.500

 
12u reportage ter plaatse
fotografie van make-up, ceremonie, individuele fotoshoot, receptie, openingsdans, sfeerbeelden na openingsdans 
foto's worden professioneel nabewerkt
foto's afgeleverd in hoge resolutie zonder watermerk via USB stick
compilatievideo van jullie dag in 3 min 
inclusief 20 x 15 cm stoefboekje
online beveiligde galerij
125€ per extra uur fotografie

*** UPDATE: van april tot en met oktober 2018 kan ik geen huwelijken meer bijnemen. Enkel nog ruimte voor januari/februari/maart en december 2018***

Hoe kunnen wij jou boeken op ons huwelijk?
Je kan best een mailtje sturen naar info@daviddeman.be of het contactformulier op mijn website invullen. Vergeet zeker ook jullie huwelijksdatum niet te vermelden.

Hoe spreken we dan verder af?
Als er verdere interesse is, spreek ik graag eens vrijblijvend met jullie af. Zo kunnen we eens kennismaken en kan ik jullie enkele huwelijksalbums tonen. Ook kan ik jullie verder op weg helpen met jullie dagindeling en planning.

Bewerk je alle foto’s?
Ja, alle foto’s worden individueel nabewerkt. Ik haal het maximum uit elke foto, zodat jullie foto’s krijgen om trots op te zijn.

Hoeveel foto’s krijgen we van ons huwelijk?
Een vast aantal af te geven foto’s heb ik niet. Echter mag je voor een volledige dag snel op 500-800 foto’s rekenen. Ik fotografeer de ganse dag door en mis geen moment. Achteraf maak ik een zeer ruime selectie. 

Krijgen we de foto’s in volledige resolutie zonder watermerk?
Ja, jullie ontvangen alle foto's in de hoogste resolutie en zonder enige vorm van reclame. Jullie kunnen achteraf alle kanten uit met de afgeleverde beelden.

Wat als je camera het plots begeeft?
Geen probleem, dan doen we gewoon verder met m’n tweede camera uitrusting. Ik werk altijd met 2 Canon body’s en heel wat pro lenzen. 

We zijn het niet gewoon om voor de camera te poseren, is dit een probleem? 
Nee hoor, dat is zeker geen probleem! Bijna alle stellen hebben quasi geen ervaring om voor de camera te staan. Gedurende de dag laat ik alles in zijn beloop gaan en blijf ik bewust op de achtergrond zonder een moment te missen. Enkel tijdens jullie individuele fotoshoot stuur ik jullie een beetje en zorg ik ervoor dat jullie zich super relaxt voelen. Zo worden jullie vanzelf losser zonder aan iets te moeten denken. Dit levert heel spontane en échte beelden op. Geen enorm geforceerde en onwennige poses dus!

Doe je ook verlovingsshoots? 
Ja hoor en heel graag zelfs! Deze foto's kunnen dan prima dienen om jullie uitnodigingen mee te maken. Ook leren we op die manier elkaar al beter kennen. 

Hoe en wanneer ontvangen wij onze foto’s?  
Na jullie huwelijksdag ontvangen jullie na ongeveer 6 weken de foto’s op een mooie USB-stick. De foto’s komen ook op een met een paswoord beveiligde online galerij. Zo kunnen jullie gemakkelijk de foto’s delen met familie en vrienden. Iedereen die over een paswoord beschikt kan alle foto’s downloaden. 

Wie zoekt onze fotolocatie?
Ik laat me graag verrassen en laat de keuze dus aan jullie zelf. Zo kom ik altijd op nieuwe plaatsen, wat altijd extra leuke beelden oplevert. Als jullie geen toffe locatie kunnen vinden, dan help ik natuurlijk heel graag zoeken! 

Maak je ook bedankingskaartjes?
Ja zeer zeker, ik kan deze zelfs de dag zelf maken tijdens het avondfeest. Zo krijgen jullie gasten al hun bedankingskaartje na het avondfeest zelf.

Maak je ook albums? 
Natuurlijk! Er zijn 101 mogelijkheden. Wanneer de foto's afgewerkt zijn, zitten we samen om met z'n drieën het perfecte huwelijksalbum samen te stellen. Jullie zullen aangenaam verrast zijn van wat er allemaal mogelijk is.  

*** UPDATE: van april tot en met oktober 2018 kan ik geen huwelijken meer bijnemen. Enkel nog ruimte voor januari/februari/maart en december 2018 ***