Fotografie

Prijzen & Info

Hoe kunnen wij jou boeken op ons huwelijk?
Het beste is om mij een mailtje te sturen naar info@daviddeman.be of via het contactformulier op mijn website. Vergeet zeker ook jullie huwelijksdatum niet te vermelden.

Hoe spreken we dan verder af?
Als er verdere interesse is spreken we af om elkaar eens te zien. Zo kunnen we eerst al eens kennis maken en kan ik ook enkele huwelijksalbums als voorbeeld tonen. Ook kan ik jullie dan verder op weg helpen met jullie dagindeling en planning.

Fotografeer je overal in België? 
Ja hoor, jullie kunnen mij overal vragen.  Over het ganse land of ver daarbuiten! 

Bewerk je alle foto’s?
Ja alle foto’s worden individueel nabewerkt. Zo kan ik het maximum halen uit elke foto en krijgen jullie foto’s om trots op te zijn.

Hoeveel foto’s krijgen we dan van ons huwelijk?
Een vast aantal af te geven foto’s heb ik niet. Echter mag je voor een volledige dag snel op 600-800 foto’s rekenen. Ik fotografeer de ganse dag door en mis geen moment. Achteraf maak ik dan een zeer ruime selectie om zoveel mogelijk foto’s te kunnen afgeven.

Krijgen we de foto’s in volledige resolutie zonder watermerk?
Ja alle foto’s ontvangen jullie in de hoogste resolutie en zonder enige vorm van reclame. Het is jullie dag en het zijn jullie eigen foto’s. Jullie kunnen achteraf alle kanten uit met de afgeleverde beelden.

Wat als je camera het plots begeeft?
Geen probleem, dan doen we gewoon verder met m’n tweede camera uitrusting. Ik werk altijd met 2 Canon body’s en heel wat pro lenzen. (5D Mark III + 5D Mark IV)

Hoeveel kost het om jou als onze huwelijksfotograaf te hebben?
Om al een idee te geven van de prijzen: 
Een huwelijksreportage kan al vanaf 1.000 EUR voor 8u. Ik werk met pakketten van 8u (1.000 EUR) , 12u (1.500 EUR) en 16u (1.750 EUR). Deze pakketten zijn zeer uitgebreid en inclusief verplaatsingskosten en btw. In alle pakketten zit ook een 20 x 15cm huwelijksalbum. Vanaf 8u reportage ontvangen jullie ook een heel tof compilatiefilmpje om jullie dag in 3 minuten te herbeleven. Meer info over de pakketten krijgen jullie via mail.

Wij zijn het niet gewoon om voor de camera te poseren, is dit een probleem? 
Nee dat is zeker geen probleem! Bijna alle stellen hebben quasi geen ervaring om voor de camera te staan. Gedurende de dag laat ik alles in zijn beloop gaan en blijf ik heel bewust op de achtergrond zonder een moment te missen. Enkel tijdens jullie individuele fotoshoot stuur ik jullie een beetje en zorg ik ervoor dat jullie zich super relaxt voelen. Zo worden jullie vanzelf losser zonder aan iets te moeten denken. Dit levert heel spontane en échte beelden op.  Jullie staan op foto zoals jullie echt zijn. Geen enorm geforceerde en onwennige poses dus!

Doe je ook verlovingsshoots? 
Ja hoor en heel graag zelfs! Deze foto's kunnen dan prima dienen om jullie uitnodigingen mee te maken. Ook leren we op die manier elkaar al beter kennen. 

Hoe en wanneer ontvangen wij onze foto’s?  
Na jullie huwelijksdag ontvangen jullie na ongeveer 4 à 6 weken jullie foto’s op een mooie USB stick. De foto’s komen dan ook op een met een paswoord beveiligde online galerij. Zo kunnen jullie gemakkelijk de foto’s delen met familie en vrienden. Iedereen die over een paswoord beschikt kan alle foto’s downloaden. 

Wie zoekt onze fotolocatie?
Ik laat me graag verrassen en laat de keuze dus aan jullie zelf. Zo kom ik altijd op nieuwe plaatsen, dit kan altijd extra leuke beelden opleveren. Als jullie geen toffe locatie kunnen vinden, dan help ik natuurlijk heel graag zoeken! 

Maak je ook bedankingskaartjes?
Ja zeer zeker, ik kan deze zelfs de dag zelf maken tijdens het avondfeest. Zo krijgen jullie gasten al hun bedankingskaartje na het avondfeest zelf.

Maak je ook albums? 
Natuurlijk en heel graag zelfs! Er zijn 101 mogelijkheden. Wanneer de foto's afgewerkt zijn, zitten we samen om met z'n drieën het perfecte huwelijksalbum samen te stellen. Jullie zullen aangenaam verrast zijn van wat er allemaal mogelijk is.  

*** UPDATE: Juni, juli en augustus 2018 zijn reeds volledig volzet. ***

 

Page Image: