Fotografie

Prijzen & Info

 

Hoe kunnen wij jou boeken op ons huwelijk?
Het beste is om mij een mailtje te sturen naar info@daviddeman.be of via het contactformulier op mijn website. Vergeet zeker ook jullie huwelijksdatum niet te vermelden.

Hoe spreken we dan verder af?
Als er verdere interesse is spreken we af om elkaar eens te zien. Zo kunnen we eerst al eens kennis maken en kan ik ook enkele huwelijksalbums als voorbeeld tonen. Ook kan ik jullie dan verder op weg helpen met jullie dagindeling en planning.

Bewerk je alle foto’s?
Ja alle foto’s worden individueel nabewerkt. Zo kan ik het maximum halen uit elke foto en krijgen jullie foto’s om trots op te zijn.

Hoeveel foto’s krijgen we dan van ons huwelijk?
Een vast aantal af te geven foto’s heb ik niet. Echter mag je voor een volledige dag snel op 600-800 foto’s rekenen. Ik fotografeer de ganse dag door en mis geen moment. Achteraf maak ik dan een zeer ruime selectie om zoveel mogelijk foto’s te kunnen afgeven.

Krijgen we de foto’s in volledige resolutie zonder watermerk?
Ja alle foto’s ontvangen jullie in de hoogste resolutie en zonder enige vorm van reclame. Het is jullie dag en het zijn jullie eigen foto’s. Jullie kunnen achteraf alle kanten uit met de afgeleverde beelden.

Wat als je camera plots het plots begeeft?
Geen probleem, dan doen we gewoon verder met m’n tweede camera uitrusting. Ik werk altijd met 2 Canon body’s en heel wat pro lenzen. (5D Mark III + 5D Mark IV)

Is er een mogelijkheid om een volledig huwelijk in te kijken?
Tuurlijk! Na onze eerste contacten via mail stuur ik jullie een online galerij door van een volledige huwelijksreportage. Dan weten jullie meteen wat jullie moeten verwachten en waar jullie aan toe zijn.

Hoeveel kost het om jouw als onze huwelijksfotograaf te hebben?
Om al een idee te geven van de prijzen: 
Een huwelijksreportage kan al vanaf 895 EUR. Ik werk met pakketten van 8u , 12u en 16u. Deze pakketten zijn zeer uitgebreid en zeer compleet en op maat van ieders verlangen. In alle pakketten zit ook een 20 x 15cm huwelijksalbum. Vanaf 8 u reportage ontvangen jullie ook een heel tof compilatie filmpje om jullie dag in 3 min te herbeleven. Meer info over de pakketten krijgen jullie via mail.

Doe je ook verlovingsshoots? 
Ja hoor en heel graag zelfs! Deze foto's kunnen dan prima dienen om jullie uitnodigingen mee te maken. Ook leren we op die manier elkaar al beter kennen. 

Hoe en wanneer ontvangen wij onze foto’s?  
Na jullie huwelijksdag ontvangen jullie na ongeveer 4 à 6 weken jullie foto’s op een mooie USB stick. De foto’s komen dan ook op een met een paswoord beveiligde online galerij. Zo kunnen jullie gemakkelijk de foto’s delen met familie en vrienden. Iedereen die dan over een paswoord beschikt kan dan alle foto’s downloaden. 

Wie zoekt onze fotolocatie?
Ik laat me graag verrassen en laat de keuze dus aan jullie zelf. Zo kom ik altijd op nieuwe plaatsen, dit kan altijd extra leuke beelden opleveren. Als jullie geen toffe locatie kunnen vinden, dan help ik natuurlijk heel graag zoeken! 

Maak je ook bedankingskaartjes?
Ja zeer zeker, ik kan deze zelfs de dag zelf maken tijdens het avondfeest. Zo krijgen jullie gasten al hun bedankingskaartje na het avondfeest zelf.

Maak je ook albums? 
Natuurlijk en heel graag zelfs! Er zijn 101 mogelijkheden. Wanneer de foto's afgewerkt zijn, zitten we samen om met z'n drieën het perfecte huwelijksalbum samen te stellen. Jullie zullen aangenaam verrast zijn van wat er allemaal mogelijk is.  

 

 

Page Image: